Naujienos

Atgal

Naujienos / 2021 11 16 Igli.® vidpadžiai - asmeninis treneris jūsų pėdai

Igli.® anglies pluošto vidpadžiai - dinamiška ortopedinė priemonė
visapusiškam ir efektyviam gydymui.
Dėl papildomos informacijos ir specialisto konsultacijos susisiekite su mumis Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.
 
 
Pasyvieji ir aktyvieji vidpadžiai.
 
Prie mūsų individualių vidpadžių asortimento prisideda naujieji aktyvūs  Igli.® vidpadžiai. 
Senosios kartos vidpadžiai - tai pasyvūs vidpadžiai, kurie palaiko pėdos skliautą reikiamoje padėtyje,
sustiprina pėdos kaulinę architektūrą. Igli.® vidpadžiai veikia visiškai taip pat, bet papildomai aktyvuodami pėdos raumenis, treniruoja pėdą, skliautą ir taip pasiekiamas ilgalaikis gydymo efektas. 
 

 

Raumenų aktyvacija – kaip ji veikia?

  1. Visa individuali vidpadžio konstrukcija su specialiais spaudimo kupolais stimuliuoja minkštuosius pėdos audinius.
  2. Šie stimulai keliauja į smegenis, kur yra apdorojami ir suvokiami.
  3. Apdorojusi stimulų informaciją centrinė nervų sistema siunčia signalą į pėdos raumenis, tokiu būdu jie aktyvinami ir treniruojami.
 
Pritaikomi atliekant MEDI® Podomedic pėdų tyrimą.
 
Remiantis pėdų analizės rezultatais ir neabejotinai atsižvelgiant į asmens poreikius, darbą bei amžių, darbuotojas parenka pritaiko ir sukonstruoja individualius vidpadžius.
 
 
 
 
    
 
 
 
 

Igli.® anglies pluošto vidpadžiai - dinamiška ortopedinė priemonė visapusiškam ir efektyviam gydymui.

Senosios kartos vidpadžiai - tai pasyvūs vidpadžiai, kurie palaiko pėdos skliautą reikiamoje padėtyje, sustiprina pėdos kaulinę architektūrą. Šiuolaikiniai aktyvūs vidpadžiai veikia visiškai taip pat, bet papildomai aktyvuodami pėdos raumenis, treniruoja pėdą, skliautą ir taip pasiekiamas ilgalaikis gydymo efektas. Igli anglies pluošto vidpadžiai sujungia senuosius ir šiuolaikinius mechanizmus į vieną unikalią sistemą. Igli vidpadžiai koreguoja netaisyklingą eiseną ir pėdos poziciją, pagerina kaulų ir raumenų sistemos darbą, sutvirtina pėdos sąrangą ir gerina biomechaniką.

Aktyvus skliauto palaikymas

Anglies pluošto sluoksnis kartu su individualiai pritaikytais spaudimo taškais subalansuotai ir itin tiksliai formuoja pėdos skliautą ir sąrangą, aktyvina pėdos raumenis. O vidpadžio konstrukcijos lankstumas nesuvaržo natūralių pėdos judesių.

Taisyklinga pėdos architektūra

Spaudimo rutuliukai suteikia galimybę paveikti pėdos sąrangą labai specifiškai, netgi pritaikyti pagal dėvimą avalynę. Galima reguliuoti vidinio ir išorinio pėdos skliauto kraštų pakėlimą. Visa tai daro treniruotas igli ekspertas, kuris ir pritaiko vidpadį specialiai jums ir specialiai jūsų avalynei.

Vidpadžiai pritaikomi kiekvienam individualiai atliekant MEDI® pėdų tyrimą mūsų ORTOPEDIJOS CENTRE Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Visi puikiai supranta, kad kiekvienas žmogus yra individualus, todėl medicininius sprendimus stengiamės pritaikyti būtent Jums ir Jūsų pėdai. Pėdų analizės metodas paremtas spaudimo jutikliais ir kompiuterine analize. Asmuo atsistoja ant specialaus kilimėlio ir kompiuterinė programa analizuoja pėdos padėtį. Nagrinėjama yra daugelis parametrų - pėdos ilgis, plotis, vidinio ir išorinio išilginio pėdos skliauto kraštų išsilenkimas. Aiškiai matomi netaisyklingo spaudimo taškai bei pėdų deformacijos. Taip pat galima matuoti specialius parametrus, tokius kaip padikaulių kampai ir didžiojo kojos nykščio sąnario kampas.

Remiantis pėdų analizės rezultatais ir neabejotinai atsižvelgiant į asmens poreikius, darbą bei amžių, darbuotojas parenka pritaiko ir sukonstruoja individualius vidpadžius. Pagal testo rezultatus, kai vykdomas vidpadžio pritaikymas, darbuotojas nusprendžia, kurį individualų efektą turi suteikti igli vidpadžiai. Priklausomai nuo testo rezultatų ir reikalavimų gali būti stiprinamas stabilizuojantis, koreguojantis ar patogumo efektas.

-          Koncentruojantis į patogumą – didžiausias komforto ir minkštumo efektas pasiekiamas tada, kai igli vidpadžiai pilnai priglunda prie pėdos ir visada liečiasi prie išilginio skliauto.

-          Koncentruojantis į stabilizavimą – po to, kai sutvarkytos visos pėdos biomechaninės problemos, specialistas naudoja kupolo ir pleišto formos detales, kad sutektų maksimalų stabilumą

-          Koncentruojantis į korekciją – kupolo formos detalių tvirtinimas specialiose vietose, teigiamai veikia pėdos sąrangą, sąnarių ašis, biomechaniką.

Igli vidpadžiai ypatingi tuo, jog yra pritaikomi visiems žmonių poreikiams, visai avalynei ir visoms pėdos problemoms. Jų konstrukciją galima keisti gydymo eigoje, o kartojant pėdų analizę galima stebėti gydymo efektyvumą.

Visi igli vidpadžiai yra:

  • Modifikuojami – kupolo ir pleišto formos detalės gali būti tvirtinamos skirtingose vietose, todėl vidpadis ne tik individualiai pritaikomas jūsų pėdai, bet gali būti modifikuojamas gydymo eigoje. 

  

 

  • Lankstūs – lankstus anglies pluošto sluoksnis užtikrina stabilumą, bet nevaržo natūralių pėdos judesių

  

  

  • Lengvi – žmonės nepajaučia jog lengvas vidpadis yra avalynėje 

 

 

  • Prisitaikantys – vidpadis idealiai priglunda prie pado, nejuda iš vietos 

 

 

  • Minkšti – specialiai atrinktos medžiagos išdėtytos taip, kad sumažintų spaudimą pagrindiniuose apkrovos taškuose 

 

 

  • Ploni – vidpadžiai gaminami iš medžiagų, kurios suteikia tvirtumą, bet palaiko vidpadį ploną ir lengvą. Būtent todėl igli dėvimi oficialioje avalynėje ar aukštakulniuose. 

 

 

  • Turi antibakterinių savybių – į paviršinį sluoksnį įaustas sidarbo pluoštas turi antibakerinių savybių, todėl mažina nepgeidaujamų kvapų tikimybę. 
 
 
 
 
 
 
 Dėl papildomos informacijos ir specialisto konsultacijos susisiekite su mumis Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.
 

Partneriai